6

prostataforstoring.nu

Efter en hårtransplantation får man vila från simning

Nu på semestern så har jag börjat med en ny grej, innan frukost varje dag så byter jag snabbt om till baddräkt och springer ner till hotellets pool. Där drar jag snabbt av några längder och känner hur den där sköna känslan man får när man har tränat kommer. Det är så skönt att simma, […]

Nu på semestern så har jag börjat med en ny grej, innan frukost varje dag så byter jag snabbt om till baddräkt och springer ner till hotellets pool. Där drar jag snabbt av några längder och känner hur den där sköna känslan man får när man har tränat kommer. Det är så skönt att simma, särskilt på morgonen för att det då inte är någon som är där och kollar på, men också för att det är skönt att ha avklarat träningen på morgonen så att man slipper ha dåligt samvete hela dagen över att man inte har tränat. Nu i dag skall jag gå på min hårtransplantation och det skall bli bra. Jag kommer inte kunna simma på en vecka men det är ok. Det får bli längre fram.
Comments are closed.

Most Recent Post

Ansiktslyftning hjälper den känsliga huden till sin plats

Huden på kroppen är den största pizza man kan tänka sig om man skulle kunna lägga ut den på marken. Huden är enorm med ett stort antal kvadratmeter. Ur denna hud matta finns det miljontals hårstrån som tittar upp. Ett ansikte är betydligt mindre men här finns det mycket väldigt fin och känslig hud. Vanligt […]

Kategorier

Content © prostataforstoring.nu
Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts
Theme designed by The Design Canopy
Hosted by DG-W

Entries (RSS)
Comments (RSS)

40 queries.
0,204 seconds.