4

prostataforstoring.nu

Syriens Assad – tragisk person med kraftigt håravfall

Allmänna val i Syrien! Hur galen kan en värld vara och hur mycket skall man acceptera innan man ingriper med våld eller kraft som ger resultat. Hur kan Assad få tillåtas göra det han gör med sitt eget folk – makt fullkomlig, korrumperad, ful och lider av kraftigt håravfall – där har vi Assad personifierad. […]

Allmänna val i Syrien! Hur galen kan en värld vara och hur mycket skall man acceptera innan man ingriper med våld eller kraft som ger resultat. Hur kan Assad få tillåtas göra det han gör med sitt eget folk – makt fullkomlig, korrumperad, ful och lider av kraftigt håravfall – där har vi Assad personifierad. Vad ser Kina och Ryssland som gör att man stöttar en sådan person? Kan absolut inte se varför Ryssland skull komma in i EU med sådana tankar i bagaget. Egna intressen och vapenexport gör före allt annat rimligt förnuft. Putin kan stå och spänna gubbfläsket på någon arena men mig imponerar han inte på.

 

 
Comments are closed.

Most Recent Post

Ansiktslyftning hjälper den känsliga huden till sin plats

Huden på kroppen är den största pizza man kan tänka sig om man skulle kunna lägga ut den på marken. Huden är enorm med ett stort antal kvadratmeter. Ur denna hud matta finns det miljontals hårstrån som tittar upp. Ett ansikte är betydligt mindre men här finns det mycket väldigt fin och känslig hud. Vanligt […]

Kategorier

Content © prostataforstoring.nu
Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts
Theme designed by The Design Canopy
Hosted by DG-W

Entries (RSS)
Comments (RSS)

40 queries.
0,160 seconds.