5

prostataforstoring.nu

Nyfödda barn är alltid tunnhårig såklart

Livet går i raskt takt och det verkar inte finnas något slut. Lilla Estelle kom till världen och fick en imponerande inbjudan av Daniel som trots tidigare svaga inlägg och framträdanden gjorde mycket  bra ifrån sig tyckte jag och den samlade pressen. Lila flickan var lite tunnhårig som förväntat men alla kände igen henne från […]

Livet går i raskt takt och det verkar inte finnas något slut. Lilla Estelle kom till världen och fick en imponerande inbjudan av Daniel som trots tidigare svaga inlägg och framträdanden gjorde mycket  bra ifrån sig tyckte jag och den samlade pressen. Lila flickan var lite tunnhårig som förväntat men alla kände igen henne från andra personer i släkten en sak som jag alltid funderat på. Känner man verkligen igen ett två dagar gammalt barn och kan jämföra drag med andra släktingar. För mig verkar det näst intill orimligt och kan inte själv se speciellt mycket i ett nyfött barns ansikte eller ansiktsdrag – dom är ju mest små knubbiga varelser – om ni förstår mig på rätt sätt.
Comments are closed.

Most Recent Post

Ansiktslyftning hjälper den känsliga huden till sin plats

Huden på kroppen är den största pizza man kan tänka sig om man skulle kunna lägga ut den på marken. Huden är enorm med ett stort antal kvadratmeter. Ur denna hud matta finns det miljontals hårstrån som tittar upp. Ett ansikte är betydligt mindre men här finns det mycket väldigt fin och känslig hud. Vanligt […]

Kategorier

Content © prostataforstoring.nu
Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts
Theme designed by The Design Canopy
Hosted by DG-W

Entries (RSS)
Comments (RSS)

39 queries.
0,255 seconds.